Уважаеми клиенти,

Моля прочетете внимателно Общите условия за ползване на системата за електронна търговия на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ).


Всеки потребител, което възнамерява да извърши покупка чрез настоящия сайт, следва да предостави определени свои лични данни.

ПРОЦЕДУРА ЗА ПАЗАРУВАНЕ

Когато направите поръчка за закупуване на продукти от WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ), автоматично получавате e-mail, потвърждаващ успешното й оформяне, и съдържащ детайлите на поръчката. Поръчка, направена през уеб-сайта представлява и се счита за оферта за закупуване на продукт, подлежаща на разглеждане.

При оформянето на покупката от клиента се изисква:

  1. Да посочи имена, валидни адрес за доставка и телефон за контакт.
  2. Да активира изпълнението на поръчката чрез натискането на бутона "Потвърждавам". Чрез натискане на бутона "Потвърждавам" клиентът изразява съгласието си с настоящите Общи условия.

ЦЕНА И ПЛАЩАНЕ

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Плащането на стоките се извършва в български лева.

Обявената за всеки един продукт цена включва разходите за доставка.

WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) не публикува информация за наличността на продаваните стоки. Голяма част от артикулите са на склад, но информация за точното количество от даден артикул не се публикува.

WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) приема плащания с:

  • НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ - заплащате продукта/ите при доставка от куриера в брой или с карта;
  • БАНКОВ ПРЕВОД - заплащате продуктите по банков път и след потвърждение на плащането, ви изпращаме продукта/ите.

ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИТЕ

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма СПИДИ на посочения от клиента адрес за доставка (или до поискване от офис) в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия.

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай че разполагаме с всички поръчани продукти на склад доставката е до 2 работни дни от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е от 1 до 3 работни дни.

При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.

ГАРАНЦИЯ

WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.

Веднага след получаването на пратката, но не по-късно от 24 часа, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.

В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.

Гаранционният срок започва да тече от момента на получаването на пратката.

Гаранция не се изпълнява за дефекти, причинени от нецелесъобразно използване на продукта, наднормено натоварване или употреба в разрез с предписанията в гаранцията на стоката.

ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) се задължава да достави поръчаната стока в уговорения срок.
WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) се задължава да изпълнява уговорките с клиента с дължимата грижа.
WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) НЕ носи отговорност за невярна информация, подадена от производителя.
WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) НЕ се задължава да достави поръчана стока при посочени неверен адрес или телефон.

WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) не носи отговорност за каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства извън контрола на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ).

Клиентът има право да иска връщането на стоката при констатирани липси или когато доставената стока явно не съответства на поръчаната такава, и това не е било възможно да се установи в момента на приемане на пратката. Рекламацията при констатирани липси и явни несъответствия се предявява до 7 дни след получаването  на пратката.


Клиентът има право да иска връщането на стоката, когато цената, която трябва да заплати не отговаря на уговорената.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от покупката в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента.

При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за:
         1. Възстановяване на заплатената сума;
         2. Замяна на стоката с нова.

        При предявяване на рекламация, представител на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) може да поиска снимка или връщане на повредената стока като доказателство за основание на рекламацията.

Във всички случаи на връщане на стоката трябва  да бъде предварително уведомен представител на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ).

Клиентът се задължава да посочи валидни телефон  и адрес за доставка!

Клиентът се задължава да заплати цената на поръчаните стоки.

Клиентът се задължава да заплати сумата за други разходи, като доставка, допълнителна опаковка и други, съгласно уговореното.

Клиентът се задължава да осигури възможност за получаването на поръчаните стоки.

Клиентът се задължава да получи поръчаните стоки.

Клиентът носи пълна отговорност за опазването или предаването на трети лица на потребителското си име и паролата, както и за всички действия, извършвани с тях.

Клиентът се задължава да не прави фиктивни поръчки, измислени отзиви за даден продукт или да подава друга невярна информация.

Клиентът се задължава да не нарушава чужди имуществени или неимуществени права.

Да спазва действащото законодателство на Република България и настоящите Общи условия за ползване магазина за електронна търговия на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ).

СНИМКИ, ИЛЮСТРАЦИИ И ОПИСАНИЕ НА АРТИКУЛ

Публикуваните в този уеб-сайт описание и снимки на продукти са за общи информационни цели. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, Клиентът трябва да се осведоми за конкретните характеристики чрез официалния сайт на производителя.

АВТОРСКИ ПРАВА

Авторските права върху всички текстове, материали, изображения, картинки, документи, бази данни и друга информация в сайта са собственост на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ). Съдържанието на страницата е под закрила на Закона за авторското право и сродните им права (ЗАПСП). Информацията, материалите, изображенията и текстовете се предоставят от WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) като услуга и потребителите могат да ги използват единствено за лично осведомяване.

Използваните на страницата обекти на интелектуална собственост са обект на запазени права и защита. Всички права, които не са изрично предоставени на трети лица, са запазени. Всяко копиране, възпроизвеждане или използване по друг начин на материали или части от материали от страницата, освен за лични нетърговски цели, може да се извършва само след изрично писмено разрешение от страна на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ), при условие че всяко копие на такъв материал трябва да съдържа означение за авторските или другите права на интелектуална собственост.

Авторските права върху материалите, публикувани на Интернет страницата на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ), са притежание на WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) или на създателя на съответния материал. Всяко непозволено използване на материали, публикувани на страницата води до нарушаване на Закона за авторското право и сродните му права.

ПРАВНО РЕГУЛИРАНЕ

За всички неуредени въпроси от настоящите Общи условия между WAVEEX BULGARIA (УЕЙВЕКС БЪЛГАРИЯ) и клиента се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България. ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Настоящите Общи условия са приети и утвърдени на 27.11.2019 г.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password