КАК РАБОТИ WAVEEX?

Когато използвате мобилен телефон, в средата около вас се образува техническо, изключително нискочестотно електромагнитно поле (ELF-EMF), съдържащо градиенти, което означава, че това електромагнитно поле се различава по сила в различните части на тази среда.

През 1992 г. Калифорнийският технологичен институт CALTECH, Киршвинк открива, че този вид техническо електромагнитно поле и неговите градиенти дразнят магнитните кристали в мозъка ни. Това води до изпращането на сигнали към централния контролен елемент в мозъка (епифизната жлеза). Оттук, производството на определени протеини и хормони се повлиява отрицателно (реакция на стрес). Имунната система отслабва в резултат на модифицираната ефективност на мелатонина, уврежда се ДНК и, в допълнение, белтъчният баланс се повлиява отрицателно. Протеините за възстановяване намаляват, протеините на стреса се увеличават, което води до повишено ниво на стреса в тялото ни.

WAVEEX изравнява тези градиенти без да оказва отрицателно влияние върху качеството на радиочестотата и симулира равномерно и естествено магнитно поле.

В резултат, магнитните кристали вече не са подложени на дразнител. Производството на хормони и протеини се връща в норма, ДНК защитата се възстановява и протеините започват да възстановяват повредената ДНК. Нивото на стрес се връща в нормалните си граници. Квантовата информация, съхранявана чрез WAVEEX, внася ред в хаоса или по-скоро предотвратява хаоса. Нейното влияние върху всички емисии, излъчвани от мобилните устройства, е положително.

Източник: Д-р Клод Бертелс (Science4Life Lab), 2015 г.: „Влиянието на електромагнитното излъчване върху човешките тъкани със специално внимание върху ефекта на градиентите на магнитното поле“

без Waveex
с Waveex
Без WAVEEX Градиентите на магнитното поле дразнят организма ни. Той реагира със стрес поради щетите, нанесени върху нашата ДНК.
С WAVEEX „Изглаждането на пиковете“ симулира естествено магнитно поле, предпазният щит остава незасегнат и организмът ни не реагира.

КОЛКО ДЪЛГО РАБОТИ WAVEEX?

В момента можем спокойно да потвърдим, че WAVEEX поддържа пълния си капацитет върху мобилните устройства за период от поне пет години.

 • Многократната употреба не е препоръчителна.
 • WAVEEX губи ефекта си при отстраняване.
 • WAVEEX не замества медицинска диагноза или лечение от лекар.
 • Многократната употреба не е препоръчителна. WAVEEX губи ефекта си при отстраняване.
 • WAVEEX не замества медицинска диагноза или лечение от лекар.
#WAVEEX

ДИГИТАЛНАТА ЗАЩИТА ЗА НОВО КАЧЕСТВО НА ВАШИЯ ЖИВОТ

 • Waveex чип

  Waveex чип

  Цена 55,00 лв.
  WAVEEX прави използването на мобилни технологии перманентно по-лесно за понасяне от организма ни.
 • Waveex семеен пакет 3 чипа
  • -9,00 лв.

  Waveex семеен пакет 3 чипа

  Редовна цена 165,00 лв. -9,00 лв. Цена 156,00 лв.
  WAVEEX прави използването на мобилни технологии перманентно по-лесно за понасяне от организма ни.
 • Waveex пакет 5 чипа
  • -28,00 лв.

  Waveex пакет 5 чипа

  Редовна цена 275,00 лв. -28,00 лв. Цена 247,00 лв.
  WAVEEX прави използването на мобилни технологии перманентно по-лесно за понасяне от организма ни.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки

15 ДНИ

право на връщане

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

в брой или с карта при доставка

ОТСТЪПКИ ЗА КОЛИЧЕСТВА

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Или Reset password